Radhe restaurant Menu

12/13/14 Ground Floor, Nandanvan Complex, Subhash Cir, Ahmedabad, Gujarat 380027
  • Paneer Sabji

    • Paneer Tikka Masala

      ₹190.00
    • Panner Tufani

      ₹195.00
    • Paneer Kadai

      ₹195.00
    • Paneer Handi

      ₹190.00
    • Paneer Tava Masala

      ₹185.00
    • Paneer Bhurji

      ₹190.00
    • Paneer Lababdar

      ₹200.00
    • Paneer Pasanda

      ₹200.00
    • Paneer Patiyala

      ₹205.00
    • Paneer Butter Masala

      ₹185.00
    • Paneer Balti

      ₹190.00
    • Paneer Aangara

      ₹185.00
    • Shahi Paneer

      ₹185.00
    • Paneer Kaju Masala

      ₹210.00
    • Paneer Chatpata

      ₹185.00
    • Paneer Kolhapuri

      ₹200.00
    • Paneer Do-Pyaza

      ₹195.00
    • Palak Paneer

      ₹180.00
    • Paneer Laziz

      ₹185.00
    • Paneer Grarlic Masala

      ₹195.00
    • Paneer Corn Masala

      ₹200.00
    • Mutter Paneer

      ₹180.00
    • Paneer Mushroom

      ₹210.00
  • Parotha With Curd

    • Aloo Parotha

      ₹90.00
    • Gobi Parotha

      ₹100.00
    • Cheese Parotha

      ₹110.00
    • Paneer Parotha

      ₹120.00
    • Mix Parotha

      ₹110.00
    • Onion Parotha

      ₹90.00
  • પનીર સબ્જ

    • સ્પે. રાધે પનીર

    • પનીર ટીક્કા મસાલા

    • પનીર તુફાની

    • પનીર કડાઈ

    • પનીર હાંડી

    • પનીર તવા મસાલા

    • પનીર ભૂરજી

    • પનીર લબાબદાર

    • પનીર પસંદા

    • પનીર પતિયાલા

    • પનીર બટર મસાલા

    • પનીર બાલ્ટી

    • પનીર અંગારા

    • શાહી પનીર

    • પનીર કાજુ મસાલા

    • પનીર ચટપટા

    • પનીર કોલ્હાપુરી

    • પનીર દો પ્યાજ

    • પનીર મશરૂમ

  • પરોઠા દહીં સાથે

    • આલુ પરોઠા

    • ચીઝ પરોઠા

    • પનીર પરોઠા

    • મીક્ષ પરોઠા

    • ઓનીયન પરોઠા

  • Others

    • Kathiyawadi Thali

      ₹150.00
    • Gujarati Fix Thali

    • Dalbati

      ₹130.00
    • વઘારેલો રોટલો

Menu Gallery

  • Menu 1
  • Menu 2
  • Menu 3

Menu Gallery

  • Menu 1
  • Menu 2
  • Menu 3

Know a great happy hour or special for this location?

© 2025 Checkle, Inc

Privacy

Terms